Presentació

L´ Era digital, la informàtica i les noves tecnologies, ens estan canviant les vides dràsticament i ràpidament. Cada vegada més, els ordinadors i els sistemes digitals fan ús d’aquestes tècniques tan innovadores. És molt lògic, llavors, que cada vegada neixin nous artistes i noves formes d’expressar-se que fan ús d’aquestes noves tècniques. En qualsevol part del mon apareixen activitats plàstiques i d’oci, relacionades amb el mon digital.

¿Us imagineu una sala d’exposicions sense quadres. Els marcs dels objectes d’art substituïts per pantalles de cristall líquid de 50”  i a tot color? ¿Obres d’art que agafen vida i es mouen davant de la nostra atenta mirada?

El centre de formació CEINA com empresa divulgadora d’aquestes noves tecnologies en el nostre país, va posar en marxa en l’any 1.996 el Premi Jaume Graells d’art digital. Aquest premi pretén que totes aquelles persones que treballen en el camp de les arts i el disseny aplicat puguin mostrar les seves obres al públic en general.

Actualment està patrocinat i reconegut per empreses vinculades a les noves tecnologies i al disseny així com institucions, que avalen la qualitat i el prestigi dels premis i la qualitat dels treballs presentats.

 


Premi d´art digital Jaume Graells · Premis Ciutat d´Igualada · 93 805 0094 · www.ceina.com/artdigital/ · contacte · mapa web    Disseny web: Disseny i desenvolupament Aladetres